Aanschuiftafel


Wil je gezelligheid, een praatje maken, genieten van klassieke en authentieke Javaans gerechten, oftewel genieten van een ultieme avond?
Dan is de aanschuiftafel bij Tante Pop iets voor jou! Deze avonden zullen nader bekend worden gemaakt. Dit gaat per reservering. Reserveer jouw avond via onderstaande button.
datum nader te bepalen

Tante Pop's Take Away


Kosten € 17,50 per portie
Sms of app naar Tante Pop via 06-53191239 VOOR datum nader te bepalen 13:00 uur
Ophalen zat/zon tussen 18.00/18.30 uur
Zie de foto's voor de maaltijd

❤️ SELAMAT MAKAN !! ❤️

🌶 DE VOLGENDE DATUM WORDT NADER BEKEND GEMAAKT VIA FB EN DE WEBSITE ❤️
 

Workshop


Tante Pop nodigt je uit voor haar workshop Indisch Koken. Zij ontvangt je met een hapje en een drankje waarna zij je langs de basiskruiden voert. Zij laat je ruiken, voelen en proeven van kruiden zoals sereh, laos, djinten, djahé, kencur, ketumbar, kunjit of daun salam

Workshop


Tante Pop nodigt je uit voor haar workshop Indisch Koken. Zij ontvangt je met een hapje en een drankje waarna zij je langs de basiskruiden voert. Zij laat je ruiken, voelen en proeven van kruiden zoals sereh, laos, djinten, djahé, kencur, ketumbar, kunjit of daun salam

CATERING


Tante Pop is druk bezig met haar catering! Ideeën verzamelen, voorbereidingen treffen, koken. It's all in the game. Wil je ook op locatie lekker Indisch eten? Reageer dan snel via onderstaande button.

Vanaf 15 personen
In overleg en volgens afspraak

CATERING

BEDRIJVEN


Op afspraak verzorgt Tante Pop graag een op maat gemaakt event voor een besloten gezelschap in een sfeervolle, ongepolijste grote huiskamer. Ook kun je met jouw gezelschap een gemoedelijke, informele borrel plannen bij Tante Pop. Naar eigen keuze worden Indische hapjes aan het gezelschap geserveerd in een hoeveelheid die je zelf bepaalt.

30-35 personen
In overleg en volgens afspraak

BEDRIJVEN

CHAAR'S LIST

Nog altijd trots als een pauw.. Lees snel het verhaal van Chaar over Tante Pop!

CHAAR'S LIST

TANTE POP

Lees meer over Monique Kampschuur' haar passie en dromen.

WIE BEN IK

'HET BOEKJE'

Benieuwd welke betekenis 'het boekje' heeft?

LEES HET SNEL

WAT MENSEN ZEGGEN
  • Irma Ferrade-Rothe
    Was supergezellig en fantastisch gegeten!
    Irma Ferrade-Rothe
  • Ruurd Ouw
    Was een topavond, heerlijk gegeten. Dit gaan we zeker nog eens doen!
    Ruurd Ouw
  • Chris Sluyter
    Ik blijf terugkomen vanwege het lekker eten en de gezellige sfeer
    Chris Sluyter
  • Jane Bochkaryova
    I met Tante Pop a few months ago and I can't stop visiting the place!
    Jane Bochkaryova
  • Doortje Dorit-Groot
    Het was weer top bij Tante Pop!
    Doortje Dorit-Groot
  • Alexey Trofimov
    Tante Pop was the most delicous food I tried in the Netherlands!
    Alexey Trofimov
WAARDEVOL BEZOEK

Zelfs Robert Kreis kwam even langs om te koken. Een goede vriend alom. 70 jaar en nog steeds kras! Waar ken jij hem van?

Robert Kreis
DE STILLE KRACHT

Een boeddha met het gelaat gericht naar de entree van de woning of de kamer zorgt ervoor dat boze geesten worden afgeweerd.
Leg op of onder een boeddha-beeld altijd een koperen munt. Dit wordt beschouwd als een offer, waarop gunstig en positief gereageerd zal worden.
Zet bij of tooi een boeddha met verse bloemen en bewierook een boeddha regelmatig. Ook dit wordt beschouwd als een wijze van offeren, dat geluk za brengen.
Om jezelf, jouw familie- en gezinsleden, jouw huis en jouw bezittingen te beschermen tegen ongeluk en verdriet dien je minimaal drie boeddha's in huis te hebben: een die jezelf hebt gekocht, een die je hebt gekregen en een die je hebt gestolen
Een lachende boeddha in huis zorgt ervoor dat het jou in financieel opzicht voor de wind zal gaan. Een dergelijke boeddha in een winkel of zaak bevordert de opbrengst van het zakendoen!

bron: 'De stille kracht van de Indonesische keuken' van Lonny Gerungan

Geschiedenis


Nederlands-Indië is officieel in 1816 ontstaan, terwijl deze naam echter al rond 1620 voorkwam tijdens de aanwezigheid van de VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) onder de naam Nederlandsch-Indië.